söndag 6 september 2009

Flyttkort

Vilken resa det här har varit. En resa med lyckligt slut. En resa med fantastiska reskamrater, tack alla som tittat in här, som kommenterat, som stöttat, som förstått. Jag är er evigt tacksam. Det har varit ett stöd som betytt mer än någon kanske förstår. Att kunna vädra ALLT med människor som verkligen förstår. Som varit/är med om samma sak. Hur mycket IRL-när-och-käras support än betyder kan den som inte varit där vi varit/är riktigt förstå. Inte fullt ut. Det förstod jag själv inte förrän jag själv stod där, i provrörsbefruktningsland.


Med allra största sannolikhet blir det ett syskonförsök så småningom, men till dess känns det underligt att bebisblogga här på min IVF-sida. Jag kommer därför avsluta/pausa här. Men jag vill samtidigt bjuda in er alla som stått mig så nära här i cyberspace till min andra blogg. Min icke-anonyma blogg. Min blogg som inte bara handlar om IVF eller bebis, utan även om allt annat som händer där runtomkring. Livet. Typ. Saker jag gillar. 

Jag kan inte nog uttrycka min tacksamhet, ni har alla varit underbara och jag kommer fortsätta följa era respektive resor och önskar varenda en på en IVF-resa ett lyckligt slut. 

Jag hoppas vi ses snart, du hittar mig på Queenstreet

Varmaste, varmaste kramarna,
Mikaela

11 kommentarer:

  1. Du ska ha tack! För att du låtit oss följa med på er resa! En resa som fortsätter, men nu med en tredje familjemedlem. Det har varit roligt att få följa dig, även om allting inte alltid varit en dans på rosor!

    Jag kikade på din andra blogg, roligt att få ett namn och ett ansikte på en person man lärt känna genom IVF-världen!

    Hoppas att få fortsätta följa dig på resan och att allting går bra med lilltjejen!
    Hoppas vi hörs! kram

    SvaraRadera
  2. Detta känns vemodigt. Att din blogg försvinner... Men desto roligare att du bjuder in till din nya blogg. Jag följer dig gärna även i fortsättningen. Tusen, tusen tack för att du valt att dela med dig av din och er resa fram till idag. Det har givit mig enormt mycket och jag håller med IVF-Karusell om att det är vi som ska tacka, vi som fått förmånen av ta del av din resa.

    Stor kram!

    SvaraRadera
  3. Förresten, är det ok att jag länkar till din nya blogg på min blogg, då ser jag så enkelt när du lagt in nya inlägg och det är dax att gå in och läsa?

    SvaraRadera
  4. DU ska också ha ett stort tack för allt stöd du gett mig under den här tiden! Känns konstigt att "M" försvinner men nu har jag ju å andra sidan fått veta vem du är IRL. Förstår att du lägger ner den här bloggen, jag funderar på att göra detsamma och berätta om den nya resan på ett annat ställe. Ett ställe som inte syftat till att berätta historien om barnlöshet och IVF.
    Jag kommer definitivt att följa dig på din andra blogg och jag hoppas det är ok att få lämna små kommentarer även där? Lycka till med allt!!! /Kramar z

    SvaraRadera
  5. IVF-karusell:
    Vi hörs absolut snart igen, jag fortsätter förstås följa din resa!

    Längtan:
    Roligt att du följer med till andra bloggen, självklart är det ok att länka till den, bara kul.

    Zygoten:
    Ja det känns lite märkligt att fortsätta en IVF-blogg med bebisbloggande på något sätt. Resan har ju nått sitt slut, för den här gången. Jag hoppas få följa med dig om/när du börjar blogga någon annanstans!

    KRAM ALLA!

    SvaraRadera
  6. Det har verkligen varit spännande att få följa din resa. & väldigt roligt att få ett namn & ett ansikte också. (Maken jobbar förresten på MTG Academy - världen är bra liten.)

    Jag ska absolut fortsätta att följa din blogg (så ofta som lilltejen tillåter). :) Min egen blogg har ju vilat ett tag - jag hinner liksom inte med! Vi får se vad som händer framöver. Vi vill ju också försöka oss på en liten tvåa så småningom. Just nu njuter vi dock av vår underbara dotter! Vilken glädje det är att ha klarat av den här resan. Eller hur? :) Lycka till med er lilltjej! Vi hörs! Stor kram från Hanna.

    SvaraRadera
  7. Jag får också tacka dig för allt stöd på vägen när jag skulle starta min ivf-resa här i början på sommaren. Tittade in på din blogg när jag sökte info och sedan var jag fast och läste, läste och läste hela natten lång!
    Fantastiskt att ord från en människa som man aldrig träffat kan beröra en på detta vis och samtidigt vara till så stor hjälp! Blev tom själv till en bloggare, vilket jag aldrig trodde skulle ske! ;-)
    Jag önskar er all lycka i framtiden och kommer fortsätta att ta hjälp av dina äldre inlägg i denna blogg när jag nu skall starta mitt andra försök!
    Återigen tack Mikaela, du e guld värd!
    Kram Åsa

    SvaraRadera
  8. Det var det också, även om jag glömde både ketchup och senap. :)

    SvaraRadera
  9. Hej M! Även jag vill tacka för att du delat med dig av dig själv här på din blogg. Det har varit spännande och roligt att följa din resa! Jag kommer att fortsätta följa dig på din andra blogg. Vill även tacka dig för ditt stöd och alla fina och peppande kommentarer på min blogg.
    Stor kram!

    SvaraRadera
  10. Hej,

    Så underbart att du nått målet och att du äntligen har fått din fina flicka. Förstår att det känns lägligt att byta plats och forum nu. Jag hakar gärna på till din nya blogg!
    Kram /Anna-Bell

    SvaraRadera
  11. Hej!

    Jag är frilansjournalist och jobbar bl.a med Babyvärlden.se. Skulle vilja komma i kontakt med dig. Skicka gärna ett mail till stefan.bergmark@gmail.com.

    Tack på förhand!

    Stefan Bergmark

    SvaraRadera