måndag 10 oktober 2011

Vecka 17+4: Ska man fotografera bulan kanske

Ja förra graviditeten började jag ju i vecka 16 då jag tyckte det syntes lite. Den här gången syntes det rätt mycket redan vecka 16. Kanske det blir start på torsdag då vi går in på vecka 18. Japp, torsdagsbilder denna gång också. Hoppas det är ett gott tecken.


Magen till trots är jag fortfarande igång med min tennisträning varje måndag. Vi får se hur länge det funkar, men än så länge känns det rätt bra. Eftersom vi är rätt skruttiga nybörjare i min grupp är det mycket teknik och inte så farligt med spring. Det underlättar ju.

Sen var det den där yogan. Måste göra som Jeane och komma iväg. Har ju gått på Bikram Yoga tidigare, men det får man inte som gravid. Kanske ska testa någon gravidyoga. Kan det vara något tro? Undras vad som är skillnaden mellan "vanlig" yoga och gravidyoga...

3 kommentarer:

 1. Tack för alla plussen, fattar den som bestämmer inte nu så måste han var trög! :)

  SvaraRadera
 2. Tack för din kommentar! Det är precis som du skrev. Allt man känner kan vara både positivt och negativt och det är det som gör det riktigt jobbigt..
  Ser fram emot magbilder!

  SvaraRadera
 3. Jasså minsann, du går också på tennisträning :) Gjorde jag för ett par år sedan men sen blev mannens diskbråck sämre - i somras spelade vi för första gången igen, kändes som om jag nästan fick börja om men OJ så kul det är!!! Det var fullt på fortsättningskursen nu i höst så jag står i kö till våren, låter ju bra att man kan spela ett tag fast man är gravid för det planerar jag ju att bli då :)

  Kundaliniyoga bygger min medicinska yoga på (sa hon medan jag försökte andas rätt igår). Sök upp någon gravidyoga tycker jag, känns så skönt så det måste vara bra för kroppen och knoppen!

  SvaraRadera