söndag 24 april 2011

När kommer egentligen "omslaget"?

Dag 14 idag och fortfarande inget streck på ägglossningsstickan...

5 kommentarer:

 1. Jag har en cykel på 31 dagar ungefär. Och har fått omslag på dag 1516, 17, 18 och 19 så ge inte upp. Kram!

  SvaraRadera
 2. Är det digitala ägglossningstest du har? Jag använde det, men de gav aldrig något utslag. I elva dagar satt jag där varje morgon och väntade på den glada smileyn i displayen. Om jag skulle testa med ägglossningsstickor igen skulle jag nog använda "ickedigitala" varianten, där kan det väl bli alltifrån ett svagt till ett superstarkt streck. Ett digitalt test är ju liksom bara på eller av.

  Men nu kommer säkert omslaget snart! Tillykke!

  SvaraRadera
 3. Jag har fått sena omslag de gånger jag har fått. En gång "se inför mitt FET" så fick jag aldrig något omslag och ringde läkaren. Fick komma in på VUL och då visade det sig att min slemhinna var i perfekt skick och att ägglossningen förmodligen var samma dag eller att testet missat att ge utslag. Det är väl 99% chans att den visar rätt. Alltså missar den 1/100.
  Så kontakta din läkare så kan de via ultaljud se hur det går för dig.
  Lycka till.

  SvaraRadera
 4. Runt dag 15 är nog vanligast va?
  Hoppas det kommer snart...ja ska börja med stickor nästa vecka tänkte ja =)
  kram

  SvaraRadera
 5. Sara:
  Ja min senaste var på 31 (efter FET) men vanligtvis är den 27 så jag gick på det. Då sa de "börja testa dag 10" så det är väl därför jag är lite otålig... Förmodligen som du säger, bara att vänta och se! Kram!

  Tovalisa:
  Nej jag har "vanliga" test. Men på de står det att man inte ska räkna det som ett omslag förrän strecket är starkare än det i testfönstret. Mitt är jättejättesvagt... Men kanske är det på G.

  Ofrivilligt barnlösa:
  Ja det borde jag göra. Fast de finns ju en lång flygresa från mig tyvärr... Testar bara den här månaden för att prova. Det är nästa månad först det är skarpt läge, då har jag en (svindyr, så det drar jag mig lite för...) läkare här jag skulle kunna gå till i nödfall om omslaget skulle utebli.

  Icka:
  Är det så? Då är det imorgon då! Hoppas på det!
  Kram!

  SvaraRadera