onsdag 1 februari 2012

Vecka 33+6: Hej tjockis!

De orden möttes jag av igår när jag träffade en vän jag umgås med ofta. Som vet om att jag tycker det här med att bli enormt stor är jobbigt. Hon är själv helt annorlunda. Fick visst en liten nätt kula och kände sig vackrast i världen som gravid.


"Hej tjockis". But why? Nu hade vi haft en riktigt risig natt hemma, med påföljande överkänslig dag för egen del kanske. Men ändå. Varför ens försöka skoja om det? När man vet?

Den här vännen och hennes man försöker just nu få syskon. En sekund tänkte jag igår att det skulle vara samma sak om jag sa "vad sur du är, har du mens eller"? Fast det är förstås. Det är mycket värre (dessutom är det ett uttryck jag överhuvudtaget a-l-d-r-i-g skulle använda). Men just då. I min bitterhet. Då tänkte jag så. Dumma jag.

3 kommentarer:

 1. En del verkar bara vara "tvunga" att säga det. Har flera stycken som kallar mig för tjockis bara för att, och då är ju inte ens jag så himla stor än..
  Onödigt!

  Btw, nu har jag köpt en domän så nu får den gamla adressen fasas ut. :)

  Kram

  SvaraRadera
 2. När människor säger klantiga saker till mig försöker jag banka in i mitt huvud att de inte förstår, att de omöjligt kan veta. Ibland tror jag på mig själv och ibland tänker jag att vederbörande kan dra åt pipsvängen!

  Sedan kan det vara så att det klantiga som sägs, sägs för att de inte kan hantera situationen - jag tänker, om hon försöker få syskon...

  Hur som helst, önskar dig en massa må-bra!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Jag tänker lite i samma bana som ovanstående skrev.. din väninna kanske har lite svårt att hantera ditt havandeskap just för tillfället.
  Men det betyder ju inte i så fall att man får kläcka ur sig vad som helst mot någon annan.

  Sträck på dig, det är din mage, den är unik och framför allt det som finns därinne!

  Kram från
  Em

  P.s Ultraljudet igår skvallrade om att bebisen vänt sig med huvudet neråt. Verkar vara en riktig snurrunge som snurrar runt som en propeller därinne tydligen. Jag själv har inte uppfattat ens att h-n vänt åt rätt håll.

  SvaraRadera