måndag 4 maj 2009

Vecka 23 +4

Ja det var det där med namn. Jag tackar för tips och tar gärna emot fler! Det roliga är att nästan alla tips jag fått är namn som inte funkar för att vi känner någon som heter så. 


Signora frågade om vår "lista". Den är inte lång, men den har blivit något längre sen sist. 

Here we go, flicknamn:
Lily, Olga, Vera, Greta, Märta, Signe, Iris, Selma.

Pojknamn:
Josef (synd bara att folk tänker Stalin och Fritzl istället för t ex Jesus pappa...), Sixten (tack Signora!), Isak, Ruben, Samuel (fast det sista har jag inte droppat för M än). 

Mina absoluta favoriter är Lily, Vera och Isak. Tror jag. Gud så svårt det är! Har du fler tips? Skriv, skriv, skriv! Jag är dig evigt tacksam! :o)

4 kommentarer:

 1. Here we go! har långa listan att dela med mig av. Jag håller verkligen med om Vera och Greta, de gillar jag skarpt. Vi har också satt upp Elsie, Ellen och Kina på vår flicklista. Pojkfavoriter är, precis som du redan fått Sixten hos oss, men vi har också med Gordon (där skall man inte tänka Brown) Bruno, Ben och Folke.

  Vi fick tillbaka ett toppägg i torsdags (och tre till frysen) så jag hoppas dock att något av ovanstående får användas av oss om nio månader. Men tills dess, håll till godo!

  SvaraRadera
 2. Jag håller på Greta och Sixten! :-)
  Ingrid tycker jag också om.

  SvaraRadera
 3. jag lovar att du inte blir besviken, nä'r jag serverade den på valborg slickades pajformarna! hihi..hur e allt annars då? kramar i massor!


  http://smultronpastra.blogg.se

  SvaraRadera
 4. Jag har också uteslutit många namn just för att andra har dem eller att man har en konstig association till dem. Fler namn jag gillar är Love och Amelie. Anton är också fint och Ingrid som Signora skriver gillar jag också.

  Min flickfavorit är dock Tuva och vi funderade länge på det till pyret, men nu har vi ändrat oss och Molly kommer det att bli:) Om det fortfarande är en tjej när den kommer ut vill säga...

  SvaraRadera