torsdag 18 juni 2009

Vecka 30 +0

Midsommar imorgon, solen lyser med sin fråvaro och jag går in i vecka 30. Det känns helt ofattbart. Fast när jag tittar ner och får sträcka på nacken för att se tårna (lätt överdrift, men ändå) så verkar det rätt logiskt ändå:

Vecka 30

Det röda märket där på sidan förresten är det som oroar mig lite ännu. Där satt fästingen. Fast ännu ingen större ring runtomkring, så jag borde slå bort oron egentligen. Men man vet ju hur lätt det är... 

3 kommentarer:

  1. Du är så himla fin tjejen! Det är bara mage på dig ju, i övrigt är du ju smal :) Men oj så den växer alltså, härligt! Inte långt kvar nu!

    Hoppas det inte blir något mer där fästingen satt, ni får hålla koll!

    massa kramar o ha en skön midsommar!

    SvaraRadera
  2. Hej pinglan! Hihi, jag hoppas verkligen den buffar mer snart så man känner av det tydligare. Det är ju en mysig och samtidigt läskig känsla, i alla fall såhär i början när man inte riktigt vet. Vi ska till MVC på onsdag i alla fall och då tror jag hon ska lyssna på hjärtat på bebisen!

    Superhäftigt att ha blivit moster! Var så roligt o hälsa på och hålla i den lilla pojken, vilket litet mirakel ändå små bebisar är!

    Jag tror inte vi får använda våra försök till syskon. Om man lyckas är man endast berättigad till ett barn. Vi får såklart testa med vårat lilla ägg i frysen, men det kostar. Så om vi skall gå igenom äggplock och grejer igen tror jag nog vi får hosta upp vad det kostar.

    Kram!

    SvaraRadera
  3. Du har en så himla fin magen!!!!!
    Nu är det bara tunt 10 veckor kvar. Det är inte illa!
    Kram

    SvaraRadera