fredag 19 augusti 2011

Vecka 10+0: Oro

I dagarna två har jag haft ont på ett inte alls bra sätt. Det spänner i magen och strålar ut i benen. Känns inte positivt på något sätt. Försöker tänka på annat, men hur lätt är det?

4 kommentarer:

  1. Förstår att du blir orolig men det är säkert ingen fara. Livmodern växer ju till sig och kanske är det någon nervtråd i kläm som påverkar benet?... Kram! /Zygoten

    SvaraRadera
  2. Usch, förstår också att du blir orolig. Kan du inte ringa och få ett extra VUL, så att du slipper vara orolig? Det här ska ju gå bra, det har vi ju bestämt för länge sedan.
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Inget att vara orolig för, jag hade och har fortfarande precis samma sak (är i v14).. Har frågat barnmorskan om det onda är nåt att oroa sig för vilket det inte är och vissa kunde tydligen ha så genom hela graviditeten.. (och alla tre av mina ul har varit fina) så försök att inte oroa dig! (jag vet att det är lätt för en annan att säga så).
    kramen

    SvaraRadera
  4. Zygoten: Det som oroar är ju att det inte känns som första graviditeten. Men förhoppningsvis finns en förklaring till det mesta.

    Jeane: I vecka 12 får jag UL här och det är ju rätt snart, tack och lov.

    Ruth: Tack för lugnande ord! Hoppas att mitt onda också är helt normalt. Förmodligen är det ju så, men som jag skrev till Zygoten - det jag blir orolig över är ju att det inte känns alls som förra gången. Kram!

    SvaraRadera