onsdag 18 januari 2012

Vecka 31+5: Deprimerande

Är bjuden på årets fest. Om två veckor. Gjorde stan idag och hittade... ingenting. Herrejösses vad mammakläder är f-u-l-a!


Dessutom är min rygg inte längre gjord för shoppingrundor och på väg hem fick jag rejäla sammandragningar ungefär varannan minut. Gick i ultrarapid från tunnelbanan och undrade "ska det hända redan".

Det skulle det inte. Inte än i alla fall. Men frågan återstår. Vad har man på sig på flashig fest när man ser ut som Grodan Boll?

2 kommentarer:

 1. Godmorgon!

  Hoppas sammandragningarna lugnat sig, lite tidigt än. :)
  Jag håller fullkomligt med dig vad gäller mammakläder. När jag väntade lillkillen blev jag smått irriterad över att mammakläderna var just så tråkiga, dålig passform och såg mer ut som som något slit o släng bara. Dessutom har butikerna mage att ta bra betalt för dessa plagg.

  Försökte prova lyckan hos en annan stor klädkedja (Lindex) men de hade absolut inga mammakläder fick jag till svar. Anledningen: ja att det inte går åt helt enkelt, ingen efterfrågan på dessa. Men tacka 17 för det sa jag när kläderna är så förbaskat fula.

  Jag kör vanliga hederliga leggings och en tunika om jag skall bort. Läggg till lite accecoarer, örhängen eller ett snyggt halsband som vilar på magen. :)

  Hur går det förresten med bebisen, har h*n vänt sig i magen? Här är fortsatta aktiviteter på tvären så även om den fortfarande har flera veckor på sig att snurra neråt så har jag börjat ställa in mig på en liten rumpa först.

  Jag ska snart på UL igen men inte i första hand för att titta på bebisens läge utan för att de vid tidigare UL har sett att jag har föreliggande moderkaka.

  Nåväl, annars gott här, minus lite krämpor och en o annan förkylning som lillkillen tar med sig hem från förskolan. ;)

  MVH
  Em.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja hua vad fula de är! :( Inte konstigt att de inte säljer, haha!

   Jag brukar också satsa på leggings och tunika, men det här är en fest där man nog behöver klä upp sig ännu mer. Alltså vi pratar i stil med bröllop. Typ. Så därav min frustration. Nåja. Kanske blir det leggings och tunika till slut ändå, jag kan ju alltid "skylla på" att jag är gravid! :)

   Såvitt jag vet har bebisen inte vänt sig. Det känns inte så i alla fall. Men jag kan ha fel. Har ett UL inbokat i vecka 34 då vi får veta mer.

   Du måste lova att berätta vad som händer på ert UL! Hoppas bebben snurrat runt. Och hoppas de där förkylningarna ger med sig!

   Kram m.

   Radera