fredag 1 april 2011

Den där himla väntan

Det är ju vad IVF består av. Väntan. Har en vän som gör IVF för första gången nu. Korta metoden. Tjoff, tjoff, tjoff, spruta, ultraljud, äggplock - oj så smidigt det verkar. Men det är klart. Där är väntan där också. För varje sekund är en lång väntan.


Just nu. Väntan på att landstingssjukhuset ska återkomma med en ny tid. Den vi fick passar verkligen inte (finns inga vettiga resor just då). Jag mailade i måndags. Ännu inget svar. Ska väl inte vänta mig det än på ett tag heller med tanke på att det tog dom en och en halv vecka att återkomma sist.

Den där himla väntan...

5 kommentarer:

  1. Väntan är det jobbigaste av allt med...vänta lite till, vänta en vecka till...usch denna väntan...

    SvaraRadera
  2. Hej vännen! Nu är jag här... Tack för att du delar :)
    Ja du, väntan är helt sjuk. Var är jag? På "ruvardag 3"? ;) Du lär mig många roliga nya ord, förkortningar etc här. Jag som inte surfat runt nånting efter info och andras erfarenhet mer än det jag fått i den lilla foldern från sjukhuset. Ja, det var i onsdags som det skedde. det känns som att det gått 3 VECKOR... Ovisshet är det jobbigaste som finns.
    Lagom till påsken kommer domen. Om den inte kommer innan förstås. Varför måste jag alltid lägga till det där OM - jo för att jag "inte ska tro att det ska gå bra, som att det bringar otur att tro för mycket" Märkligt hur man funkar.
    För mig är det Crinone "kladd" nu varje morgon och ja som du säger - det påminner en ännu mer varje dag om vad man är inne i än om man inte skulle ta det. Och JA varje toa besök hittills har varit ett "pjuuhh" skönt inget där!
    Jag känner massor och känner mig löjlig. Brösten ömmar sjukt mycket MEN det gjorde de ju innan oxå OCH det är en biverkning av Crinone. Sen igår em kände jag hur det "strålar" och lite kramp/moler på vänster sida och som en liten liten liten känsla av "magsårs-ont" i "navel och under den höjd" istället för där en sån känsla brukar sitta, dvs ÖVER naveln. Löjligt! Kände mig orolig direkt när jag kände det men nu försöker jag tänka positivt när jag läste att det är dessa dagar de fäster... Men vad f-n - det ska väl inte kännas i "äggledaren - på sidan" Hrm... Säkert bara nojjig.
    Skönt att få skriva av sig lite här iaf. Inte meningen att det skulle bli såhär långt - ha ha - det gick av bara farten.
    Ringde dig häromdagen - fick din tfn svarare... Kom oxå på att just ja "du har en annan telefonkod" än jag.
    Vi hörs inom det närmaste. Hoppas ni har en härlig helg! Vaknade kl 5 idag (lördag morgon) och kunde inte somna om - så nu sitter jag här och läser din blogg istället :)

    Kram och hälsa M.

    SvaraRadera
  3. Ovan var från mig "JW" - men det kanske du fattade? :) Ska försöka signera mig med JW hädanefter då!

    SvaraRadera
  4. JAG TAR TILLBAKA! ... Ömma bröst är INTE en biverkning av Crinone... det var fel fel fel, kan ju inte fara med osanning sådär bara. /JW

    SvaraRadera
  5. JW:
    Välkommen! Kul att få dela med sig till dig. Hoppas nu att det är första gången gillt som gäller för dig!
    Molvärk är bra värk och dag 3 är bara början!
    KRAM!

    SvaraRadera