måndag 28 mars 2011

Hjärnspöken

Det var det där med hoppet och hjärnan som arbetar i mysterious ways... Började må illa i lördags kväll. Trodde det var något jag ätit. Det gick inte över, utan jag-kanske-måste-kräkas-illamåendet gick idag över i ett konstant jag-har-ingen-aptit-men-kan-äta-lite-ändå-illamående. E-x-a-k-t så som jag mådde då jag var gravid. Och jodå. Tanken slog mig. Tänk om... tänk om det inte var mens och tänk om testet visade fel och tänk om... Ja tänk om jag bara skulle ta och låta det sunda förnuftet ta över och gå och lägga mig istället. Godnatt!

5 kommentarer:

 1. Man vill ju sååå gärna så hjärnan leker med en...ja mådde illa i helgen o direkt tänkte ja samma sak-ja kanske drömde om att ja fick missfall eller har det bildats en ny bäbis måntro...ja blir galen på mej själv! Ja har magsjuka på jobbet så DÄR har vi det reella valet men nej...hjärnspöken! =) Krams!

  SvaraRadera
 2. Ååå, jag vet, jag förstår, jag känner igen den känslan/tanken - förbjudna och förbannade tanke! Trots att man fått mens med stora blodklumpar så kommer tanken att "kanske det kan vara så här när man är gravid ändå... kanske..." - eller hur??? Viljan är så stor och hoppet är det sista som överger oss! Tur, för annars skulle det inte finnas en massa underbara IVF-barn :) Så ge upp ska vi då rakt inte!!!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Hur är det med dig? Du har inte skrivit något här på länge.. Tänker på dig.

  SvaraRadera
 4. K:
  Vad gulligt, men jag skrev igår så jag undrar om du kanske menade att lämna detta meddelande hos någon annan?

  SvaraRadera
 5. Jag hade nog råkat sparat din blogg i favoriter på detta inlägg och såg inte att du fortsatt skriva.. Då läser jag dina senaste inlägg istället ;)

  SvaraRadera