onsdag 5 augusti 2009

Vecka 36 +6

Knappt hade jag skrivit gårdagens inlägg förrän Knodden började buffa mer än någonsin. Hela magen kändes som en spärrballong och det tryckte nedåt. Hela natten. Ja så känns det åtminstone så här efteråt. Jag har inte sovit som en prinsessa direkt. Och då insåg jag. Jag är lite rädd. I det närmaste skräckslagen. Hur ska jag klara av smärtan?

3 kommentarer:

  1. Åh, det är oerhört spännande tider du (och vi som läser dig!) lever nu!

    Jag vill passa på att säga att jag hänger med och girigt läser alla uppdateringar, medveten om att jag varit usel på att lämna avtryck en lång tid.

    Jag hoppas att de dagar som är kvar av väntan är långsamma och så sköna som möjligt. Jag hoppas också att det är mer nervositet än rädsla du beskriver, du kommer att klara det här galant!

    Varma kramar!

    SvaraRadera
  2. Tänk att det snart redan gått 40 veckor. Förstår din oro, kommer nog att känna precis det samma när man hamnar där!! Snart sitter du där hemma med ditt livs största underverk!! Visst ska det bli mysigt! Längtar så att få träffa den lill* jag har i magen!!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Du kommer klara av det fint! Efteråt kommer ni vara så stolta!
    Smärtan är en del av det fina ni ska få vara med om, en liten bebis kommer ju till er!

    Skickar över massa positiva tankar, det kommer gå galant! Öh, tänk inte för mycket (lätt o säga...) utan låt kroppen och barnmorskorna sköta sitt.

    massa kramar!

    SvaraRadera