torsdag 27 augusti 2009

Vecka 40 +0

BF. Dock bara sen 50 minuter tillbaka då jag sitter här med datorn i knäet klockan tio-i-ett och funderar över det som känns i magen. Knodden rör sig så det gör ont och emellanåt gör det ont som mensvärk med ett tryck nedåt. Men inte så länge. Eller särskilt mycket. Eller vad är mycket egentligen? Det gör ju ont, men så kort tid att det är hanterbart. 


Det började vid femtiden idag och har hållit på av och till sen dess. Är det på gång nu? Hur ska det egentligen kännas? Är det latensfasen som inletts? Eller är det förvärkar? Har läst allt jag kan hitta om latensfasen men det enda man får veta är typ "det är olika för alla". Inga konkreta exempel. Ingen hjälp.

Det är väl bara till att vänta och se. Är det en lindrig start så är det väl bara att tacka och ta emot. Vi lär bli varse så småningom!

4 kommentarer:

  1. Oj vad spännande att det är så nära nu.
    Håller upp tummarna att allt ska gå bra! Lycka till! :)

    SvaraRadera
  2. Åh, vad spännande. Kanske är det på gång nu då. Ser fram emot uppdatering här på bloggen om det onda gav med sig eller om det faktiskt var starten på latensfasen...

    Kram.

    SvaraRadera
  3. Hjälp, så spännande!!! Hoppas allt går bra:) Kram z

    SvaraRadera
  4. Är du kvar hemma?!
    Nämen oj, förlåt, ville inte skrämma upp dig men det kan vara bra att veta, eller kanske inte... Kanske du är en av dem som kan ha sex igen efter tre dagar, här känns det dessvärre som ett liv i celibat är nära förestående;)
    /Z

    SvaraRadera