onsdag 19 augusti 2009

Vecka 38 +6

I natt trodde jag faktiskt det skulle hända. Att Knodden skulle komma. 


Det började redan igår eftermiddag med mensliknande smärtor som strålade ned i benen. Knodden var också extremt aktiv och sammandragningarna täta. Magen var i stort sett konstant stenhård. Sen lättade det ett tag för att fortsätta när vi gått och lagt oss. Jag sa inget till M, tänkte att det är bättre att en av oss sover inför vad som komma skall, men var rätt säker på att inte kunna somna och bli tvungen att väcka honom framåt småtimmarna.

Så blev det alltså inte. I morse vaknade jag och allt kändes som vanligt igen. Ingen Knodd än så länge alltså. 8 dagar kvar till BF. 6 dagar kvar till datumet jag gissat på. 10 dagar kvar till datumet M gissat på.

4 kommentarer:

 1. Oj, här var det fart kan jag se! Hoppas du mår bra och att du kan sova lite bättre på nätterna tills det verkligen är dags. Tack så mycket kära M för dina tankar och ditt stöd.
  Kram Tovalisa

  SvaraRadera
 2. Åh så spännande. Det kan ju verkligen bli när som helst nu. För både dig och mi :-)

  SvaraRadera
 3. tack raring...du om ngn vet ju hur det är... åååh vad spännande att d snart e på gång! hihi håller alla tummar och tår för er <3


  Http://smultronpastra.blogg.se

  SvaraRadera
 4. Vad spännande! Nu är det alldeles snart dags, ni ska bli föräldrar, helt underbart! Hoppas att ni får en fin förlossning. Kram!

  SvaraRadera