lördag 26 februari 2011

Chanserna?

Har förstått surfar runt och letat folk som blivit gravida efter ET med ett trecelligt. Och det finns. Frågan är vilka chanserna är? Det är väl bara att vänta och se. Om sisådär tolv dagar borde jag veta, dömt av när jag fått tecken på mens vid tidigare behandlingar.

4 kommentarer:

  1. Så du fick en trecellig liten rackare. Tre starka små hoppas vi på. Tre celler gillt :)
    Jag hoppas för din skull.
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Tre celler gillt, jag gillart! :o)

    SvaraRadera
  3. Hej, har läst lite på din blogg och ville bara ingjuta lite hopp. Satte oxå in ett trecelligt embryo och fick ett plus på stickan för några veckor sedan. Fick en blödning lagom vid menstid och trodde det var kört, men testade alltså positivt iaf. Blödningen slutade efter ca 1 vecka och testen är fortf plus. Första VUL om ca en vecka...är så nojig men hoppet är det sista som överger en.
    Håller tummarna att allt går bra för dig.

    Intressant oxå att läsa om ditt upplägg med hormoner, visste inte att det fanns olika sätt. Jag har ätit femanest och tagit progesteron sedan ET, och fortsätter nu med detta i oförändrad dos.

    SvaraRadera
  4. Anonym:
    Tackar för hoppet! Jag tar emot det med hull och hår och tänker tro tro tro att det funkar för oss också.
    Märkligt med hormonerna ja... jag frågade om jag inte skulle ta Progesteron, men läkaren menade att eftersom jag inte varit nedreglerad så blev det Pregnyl...

    SvaraRadera