torsdag 23 oktober 2008

BM+4

Nope, ingen mens än. Det är ju inte alls ovanligt att den är sen efter ett misslyckat IVF-försök. Den var det inte sist, men det är ju inget som garanterar att det är likadant denna gången.

Signora skrev i sin kommentar igår att "jag kan tänka mig att man trots allt gömmer en liten gnutta hopp någonstans långt bort i bakhuvudet om att kanske, kanske ändå... Jag gör ialla fall det i de fallen. Trots den minimala chansen. För tänk om..."

Ja, Signora, du har rätt - men det ska vara en gnutta då. Jag både hoppas och hoppas inte. Vi kan, det vet jag, men eftersom mina äggledare är så vansinnigt söndertrasade är risken stor att vi råkar ut för ett ytterligare utomkvedshavandeskap. Så stor att vi sist blev remitterade till IVF. Så skulle vi vara gravida skulle jag bli väldigt rädd.

Så hoppet som finns är ungefär som när man skrapar Triss och tänker att, det ju faktiskt kan vara just den här lotten som ger 25000 i månaden i 25 år. Det som innebär en mirakulös resa där det befruktade ägget tar sig igenom alla hinder på vägen och når fram till livmodern.

Men som sagt, den chansen är mikroskopisk. Dessutom ska ju mensen komma. I natt igen faktiskt. Finnen är ju kvar. Och... har jag inte blivit lite gasig i magen också? Ja... jag åt i och för sig kålpudding till middag, men det behöver ju inte bero på det. Haha! Som Eluide skrev igår, galet hur knäpp man blir som barnlös. Leta tecken efter mens!

2 kommentarer:

  1. Ah, jag förstår. Skit. Då hoppas vi inte på det mer.
    Men finnar brukar veta vad de sysslar med, så mensen kommer nog snaaart. Och med den spray, sprut, äp, et och graviditet på rätt ställe. Lätt som en plätt, ju! ;-)

    SvaraRadera
  2. Instämmer. Hoppas den dyker upp snart. Det är fascinerande hur den här delen av livet tycks bestå av en enda lång väntan, det finns liksom alltid något som borde inträffa nu eller snart. Du får nog börja spraya i helgen.

    SvaraRadera