måndag 28 februari 2011

Ruvardag 2 FET 1

Idag har jag haft som bebissparkar i övre delen av magen. Ett symptom jag inte känner igen sen tidigare behandlingar, eller så var det så att jag inte visste hur det kändes då. Näe, förmodligen är det bara något jag ätit. Eller fantomkänslor, haha!


Annars börjar brösten ömma, det drar lite i livmoderstrakten och jag har en grym huvudvärk. De två första symptomen är ju Pregnylets och den sista troligtvis kaffet. Eller rättare sagt koffeinet. Precis som vid mina IVF-försök och som under hela min graviditet har jag uteslutit koffein. Jag har aldrig fått någon biverkning av det tidigare, men den här tvådagarshuvudvärken måste ju komma därifrån.

I övrigt finns inte riktigt tid att tänka, grunna och känna efter som förut. Här finns ju en liten ettochetthalvtåring numera som, tack och lov, tar fokus från allt.

4 kommentarer:

  1. Det är verkligen duktigt av dig att avstå kaffet. Jag dricker inte mycket men det jag dricker behövs... Grattis till ET förresten och lycka till!!!!!! Kramar Zygoten

    SvaraRadera
  2. Ja gör precis likadant me kaffet, ja är ingen som vill dricka liiite kaffe utan då skippar ja det helt, likabra!
    Väldigt bra distraktion du har, lyckos! ;)
    kram

    SvaraRadera
  3. Hejja ettochetthalvtåringen!!!
    Du har mina tummar.
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Z:
    Fast det var inte så jobbigt sist. Så länge jag får kaffesmaken är det okej, och det finns en del rätt bra koffeinfria. Men så ska det ju också vara lugnt med upp till, vad är det, tre koppar om dagen. Och det når jag sällan upp till i vanliga fall.

    Icka:
    Koffeinfritt javisst! Hehe. Har du hittat något bra alternativ att tipsa om? Körde själv på bönor som jag fick malda till Bistrokannan sist, det var okej.

    J:
    Och jag hejar på dig!!!

    SvaraRadera