måndag 13 oktober 2008

Typiskt...

... då träningen äntligen kommit igång kom halsontet som ett brev på posten. Liten förhoppning finns om att det är en visdomstand som molar nedåt. Första gången jag ÖNSKAT mig tandvärk!

4 kommentarer:

  1. Hellre visdomstand än halsont? Njaeee... Hoppas det går över fort ialla fall!

    SvaraRadera
  2. Håller tummarna för att det blir ett kort halsont (inte visdomstand, aj) så du kommer igång med att röra på dig igen. Själv tycker jag att det är ett av de absolut bästa sätten att rensa huvudet, vilket ju behövs i behandlingstider. Har du tidigare fått resitriktioner om att INTE röra på dig under behandling? Är det vanligt? Jag har fått höra att jag skall leva precis som vanligt och göra som jag brukar. Nu blir jag fundersam.

    SvaraRadera
  3. Jennica:
    Absolut är det "leva-som-vanligt-instruktioner" jag också fått, förutom under sprutperioden. Jag är ju löpare och det är lugn träning som gäller under den tiden i och med att det blir tungt i äggstockarna och det är inte så bra om dom skumpar omkring.
    Problemet har varit att komma igång efter det, man har tyckt lite synd om sig själv, sen var det semester, sen nytt försök och ja... vips så hade 8 månader gått utan någon träning alls nästan...
    Men nu så är det dags att hamna tillbaka i gamla spår, fast det snart är dags för ny behandling.
    Hur går det för dig?

    SvaraRadera
  4. OK, då vet jag. Blev lite orolig där, för vår läkare var så himla avslappnad. Förstår helt och hållet det där med att komma igång igen. Jag tränar regelbundet, men om jag har haft en lugn/låg träningsperiod så kan det vara en hög hög tröskel att ta sig över bara för att träna mer igen. Och då har jag ingen behandling att skylla på.

    Jag sparyar på, för 16:e dagen. Tycker att det går bra förutom en sprängande huvudvärk som nu verkar sitta i mest hela tiden. Jag som aldrig har huvudvärk. Och så blir jag SÅ VARM. Men det är väl en baggis i sammanhanget. Om en vecka skall jag ta blodprov nr 1 och det skall bli spännande. Hoppas ju såklart att jag skall få gå på sprutorna direkt där. Prel äggplockarvecka är nr 45. Planerar att fejka in en magsjuka när det blir dags för jag vill aboslut inte säga något på jobbet ännu. När får du sätta igång igen?

    SvaraRadera