tisdag 28 april 2009

Vecka 22 +5

Jag har gett upp det där med att hitta ett par gravidbyxor jag klarar av. Det får bli leggings och dom rymliga tunikor och klänningar som redan bor i garderoben. Däremot investerade jag idag i en baddräkt. Finns på H&M för 198 kronor och känns skön att skrota omkring på landet med i sommar. Fick dessutom hem ett par gravidjeansshorts (också dom H&M) som jag budade hem från Tradera för 26 (!) kronor. Så det här är nog jag rätt många dagar i sommar: 


Alltså var har midjan tagit vägen?! Det slår mig varje gång jag ser mig själv i spegeln. Från sidan är det okej, men framifrån. Huanimej. 
Larv - jag vet, men sådan är min reaktion. Fast jag har lärt mig att tycka om magen litegrann och jag älskar naturligtvis innehållet!

5 kommentarer:

 1. Baywatch-babe! :-)
  Snyggt med jeansshorts. Jag trodde inte det fanns snygga gravidshorts så jag har bunkrat kjolar och klänningar istället.

  Och midjan, ja...
  Jag har fortfarande en midja. Eller två, typ. En som sitter ovanför magen, vid revbenen, och en som sitter... ehhh... mitt på magen, där naveln är. Ser knasigt ut. Som om midjan vägrar ge upp helt och hållet. :-D

  SvaraRadera
 2. Hej och hå vad din mage har växt, härligt! Jeansshorts vill jag också ha. Måste jaga.
  Tack för kommentaren på min blogg. Angående det där med mode så är jag också tokig i kläder och nu under graviditeten har det blivit kul att hitta kläder som framhäver magen på ett snyggt sätt. Shorts däremot har jag inte hittat och saknar det verkligen. Får kolla H&M.

  SvaraRadera
 3. Åh, vad fin du är! Kläderna är fina, men du och magen är klart finast!

  SvaraRadera
 4. Så härligt med en magbild en tisdag:)Du kommer att göra succé i den outfiten i sommar!! Och även jag har en en likadan baddräkt i garderoben. Kram

  SvaraRadera
 5. Vilken fin badräkt och vilken fin mage!!!

  SvaraRadera