onsdag 26 november 2008

Spraydag 29, sprutdag 6, IVF 3

Allt gick fel.

Jag gick upp tidigare än vanligt. Hoppade i skorna och pulsade i snön till tågstationen. Åkte mot sjukhuset för att lämna blodprov. Brukar inte åka tåg. Märker efter ett par stationer att jag är på fel tåg!

Kliver av, åker tillbaka, byter till rätt tåg, går av vid stationen nära sjukhuset, promenerar... fel! När jag väl kommit in på sjukhuset, som är stort och uppbyggt som en labyrint, hittar jag inte provtagningen. Jag hittar inte ens huvudentrén. Inte på lång tid i alla fall.

Blodprovet lämnades åtminstone smärtfritt och utan dramat som utspelade sig sist jag var där.

Tänker att jag noga ska följa skyltar tillbaka till tågstationen och går försiktigt. Men tappar bort skyltarna och går... fel! Kommer fram till stationen ändå, men den andra uppgången. Vet inte riktigt hur det gick till.

När jag sitter på tåget på väg hem piper mobillarmet. Dags att spraya. Jag är sen. Hade ju aldrig trott att det skulle ta så lång tid, men snart. Hemma. Eller?

Såklart inte. Jag läser skyltarna på "min" tågstation och går ändå ut åt fel håll. Ingen katastrof, bara fem minuter längre promenad. I snö. Men det var liksom kronan på verket. Allt som kunnat gå fel har gjort det.

Ingen vidare start på dagen, men å andra sidan kan det förhoppningsvis bara bli bättre nu.

2 kommentarer:

  1. Hoppas din dag blev bättre än den började och att blodprovet visade sig vara bra! Att vara disträ verkar liksom höra till den här cirkusen. Jag körde t ex åt fel håll på motorvägen imorse... En väg som jag kör nästan varje dag. Hallå ja! /Kram z

    SvaraRadera
  2. Men du, det vänder nu, och allting kommer att gå åt rätt håll! Det känner jag. M. Så är det. Det mesta kommer att gå åt rätt håll nu.

    SvaraRadera