söndag 2 november 2008

Spraydag 5, IVF 3

Jag hittade några rader jag skrivit om att vara gravid. Den gången för två år sen då vi faktiskt blev det. På naturlig väg. Där står bland annat "Ska jag försöka bli gravid igen, ska jag dricka kopiösa mängder vin och röka oförsvarsbart många festcigg innan ägglossning… "

Lite lätt överdrivet förstås. Men i princip gör jag nu vad jag skrev då. Dock har det ju inget med någon ägglossning att göra, utan i väntan på äggförökarsprutorna. När jag börjar med dom ska alla gifter ur kroppen igen. Alkohol, koffein, nikotin. Jag tror det hjälper föga, men rent mentalt känns det bra.

Nu däremot, under spraytiden då jag bara ska bli klimakteriekossa tänker jag bara ha trevligt och inte tacka nej till fest.

Jag började följa planen i fredags och ångrade mig redan igår. Undras om hormonerna gör en mer bakis också?

3 kommentarer:

 1. Men... Nu är jag ju helt uppåt väggarna förvirrad, men inser just att du sprayar - inte sprutar. Jag trodde du skulle börja spruta när blödningen kom och därmed göra den korta metoden. Och här har jag lallat på om att vi är synkade.
  Så rörig jag är! :-o

  Jag tror också att droger är bra! :-) Jag var minsann riktigt berusad i sällskap och en öppen spis under nedregleringen. Tror det är det som gör den stora skillnaden! Alkohol under nedreglering, avhållsamhet under stimuleringen. Troligen det vinnande konceptet! :-)

  SvaraRadera
 2. "...i sällskap med maken..." skulle det stå. :-)

  SvaraRadera
 3. Hi hi, ser att din överskrift skulle kunna vara min. Spraydag 5, IVF 3. Vi är verkligen i fas.

  Njut av varje dag som går att njuta av under sprayen. Eller du kanske inte mår så kasst? Jag brukar ligga däckad under sista halvan av perioden, inväntar biverkningarna vilken sekund som helst. Lycka till iaf!!

  SvaraRadera