fredag 23 januari 2009

Vecka 9 +1

Puh... Har precis gått upp till lägenheten. Vi bor på sjätte våningen och jag brukar vanligtvis (om jag inte handlat tungt) gå upp. Lite välbehövlig motion. Dom senaste veckorna har jag märkt hur jag blivit mer och mer andfådd för varje dag jag gjort trappbestigningen. Undras om det har med den där ökade hjärtfrekvensen att göra, eller om min kondis helt enkelt numera är icke-existerande. Jag motionerar ju varje dag, antingen på min älskade Wii-bräda eller i form av långpromenad. Men det är ju inte som vanligt. Inte med joggingturer. 


Äsch, jag röstar för att det har med det första att göra, det andra ger mig så dåligt samvete. Kan vi inte bara säga så va?

Lunelax-update då. Ja förutom att det smakar rätt illa så KANSKE det funkar. Lite grann. Det har en citronaktig smak med tydliga fejksockerbismaker. Jag hatar lightprodukter, särskilt dom med konstgjort socker i. Tycker det smakar vedervärdigt.

Men förutom det som sagt, så var första dagen hemsk. Då drack jag sörjan tre gånger, den sista fick min mage att bli till spärrballong. Jag har aldrig sett något liknande. Jag kunde inte äta. Jag var inte mätt, men det kändes som att magen var sprängfull och att det fanns mat ända upp i halsen. Fast jag inte hade ätit sen lunch. Bulkmedel = bantningsmedel? Är det så här det känns att äta sådana där lura-hungern-preparat? Vidrigt i så fall.

Dagen efter tog jag istället två doser och hoppade över den sena. Då kändes det lite bättre så idag gjorde jag likadant. Och se det går lite bättre. För att vara lite äckligt beskrivande så behöver jag inte ta i så mycket för att det ska komma ut, men det känns fortfarande som det finns mer kvar där inne, plus att färgen och konsistensen är lite märklig. Typ ljus och ja... flytande. Alltså inte diarré utan verkligen flytande bajskorvar. Haha, så där ja. Så fick jag ur mig lite onödigt detaljerad information. Hoppas ingen tog illa vid sig.

Jag fortsätter och hoppas på ytterligare förbättring. Det ska ju ta ett par dagar innan önskad effekt uppnås, står det på paketet. Ingen blir gladare än jag om så händer. Och om så händer, så ska jag nästa gång köpa det smakfria pulvret man blandar i maten istället för den här läbbiga drycken! 


4 kommentarer:

 1. Klart andfåddheten beror på ökad blodvolym och hjärtfrekvens. Jag blir också andfådd lättare nu och skyller allt på det;)
  Hoppas dina magproblem löser sig (vitsigt). Min mage krånglade i början men nu är den sedan några veckor tillbaka nästan som vanligt. /Z

  SvaraRadera
 2. Låter som om magen är på G, härligt!!

  SvaraRadera
 3. Nej! Du gör helt FEL! När man är gravid ligger man på soffan, äter praliner, stönar när man måste resa sig, håller handen i svanken och vaggar fram! Gå i trappor? Sex våningar? Motionera? Du är tokig! ;-)

  (Sa hon som ligger platt och raklång efter en dag i snön med sonen. Foglossningen dödar mig när jag varit aktiv en dag. Så ska jag fetta till mig nu kan du minsann vara solidarisk och göra det samma!)

  SvaraRadera
 4. Har upptäckt att lakrits funkar jättebra som genomkörare för magen;) Kanske en påse salta björnar kan hjälpa dig på traven? Kramar

  SvaraRadera