lördag 6 september 2008

Spraydag 32, kvällsspruta, IVF2

Mer nojjig. Öm i brösten. Idag. Läste hur jag kände innan förra kvällssprutan och där står inget om ömmande bröst förrän EFTER sprutan. Ömma bröst OCH flytningar. Hjälp. Tänk om ägglossningen redan är här som för bloggvännen...

3 kommentarer:

  1. Fina du, jag vet hur lätt det är att nojja och hur svårt det är att slå bort de tankarna. MEN att även du skulle ägglossa för tidigt tror jag inte på. De är ju så noggranna med alla tester och det som hände mig är så ytterst ovanligt vilket även överläkaren påtalde för mig efteråt. Tom han var chockad över att det hade inträffat så försök slå bort de tankarna om du kan, de har full koll.

    Symptomen är så olika från person till person och i mitt fall så fick jag ömmande bröst ganska tidigt under sprutandet och det höll i sig i 2 veckor efter ägglossningssprutan. Så som du säkert har hört många gånger förut "allt är normalt" och det kommer att gå bra på måndag. Det är jag helt övertygad om.

    Många kramar från både mig och J som håller alla tummar för er!!

    SvaraRadera
  2. Jag hade ont i brösten under spruttiden med Gonal-f så det kan nog vara olika. Om det är ÄL-sekret du har så beror det säkert på att dina östrogennivåer är höga som de ju ska vara.
    Allting verkade ju se väldigt bra ut på u-ljudet så försök fokusera på det. Lättare sagt än gjort, jag vet...

    SvaraRadera
  3. Nej, nej, nej! Det händer inte dig också. Det är så osannolikt så det tror jag verkligen inte.
    Men någonting oroar man sig ju för lite hela tiden. Just det där med "symptoooom" har jag dock slutat att analysera. Så många gånger som jag känt mig gravid (bla när jag var ordentligt nedreglerad under sprayperioden...) så är det bara att konstatera att jag kommer ändå inte kunna ana mig till ett svar innan testet. Och när jag verkligen var gravid hade jag ändå inga symptom i början.
    Tänk vad skönt om man kunde glida igenom hela den här perioden och bara strunta i att känna efter. :-) Lättare sagt än gjort!

    SvaraRadera