onsdag 17 december 2008

Det känns...

...ja vad känns det egentligen? Jag vet inte. Men det känns.

Jag som hade bestämt mig för att inte känna efter den här gången. Jag skulle vara cool. Glöm det där med att hålla sig tills man nästan kissar på sig, gå in på toa med hjärtat i halsgropen, sluta andas och titta i trosan. Färg? Vitt. Puh. Eller minsta avvikelse. Gråt i halsen.

Jag skulle inte göra det. Men det är så svårt att låta bli att känna efter när det känns utan att man känner efter. Igår kväll började det. I morse var det bättre. Ikväll är det tillbaka. Det kan vara inbillning, det kan var Progesteronbiverkningar men det kan också vara ett-par-dagar-innan-mens-känningar. Den där ett-par-dagar-innan-mens-fisen jag förpestade arbetsplatsen med (jag var själv, jag lovar) den gick inte att ta miste på. Hund. Uäck. Men man kanske kan skylla det på Proggisarna också?

Nu slutar jag känna efter. Nu gör jag det. Nu. Nu. Nu... Snart...

6 kommentarer:

 1. Förstår dig. Det är så oerhört svårt att vara cool fast man tror att det inte ska vara några problem. Även om vi befinner oss i olika stadier så är toabesöken samma skräckupplevelse. Håller mina tummar för er! /Kram z

  SvaraRadera
 2. Tänk att det är så svårt att inte analysera minsta lilla! Hur mycket man än pratar med sig själv om att man ska ta det lugnt sitter hjärtat likförbannat där i halsgropen, nästan dygnt runt! Jag håller tummarna för er, nu är det inte många dagar kvar.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Olidligt. Jag vet. Men snart är väntan över.
  Kommer du hålla ut till testdagen eller smygkissar du innan? Jag plussade ju på kvällen dag 11, där du är precis nu... Så länge klarade jag mig. ;-)

  SvaraRadera
 4. Åh vännen, håller mina tummar. För er. För oss. När ska du testa? Själv försöker jag bara genomleva denna dag 11 utan blod.

  Skrattade gott åt din illaluktande fis. Ha ha!

  SvaraRadera
 5. Läser att du också dricker rött te. Kan rekomendera ett som heter Glamor och som kan köpas på Bönor och blad (Ringen eller Västermalmsgallerian), för visst bor du också i Stockholm?

  SvaraRadera
 6. Beträffande din kommentar hos mig om testdag: Ja, jag testade på dag 11, om ET var dag 1. Då var jag ju 13 dagar efter äp, dvs befruktning. Testet kunde användas 3 el 4 dagar före förväntad utebliven mens (som borde vara 14 dagar efter äp). Så det var ju egentligen rätt solklart att det var ett tillförlitligt test.
  Att de lägger testdagarna så sent i tiden är väl för att en del av de tidiga missfallen inte ska upptäckas "i onödan" och skapa först glädje och sedan sorg. Och merjobb för klinikerna om man ska vara helt ärlig...

  SvaraRadera