onsdag 3 december 2008

Lite panik

Kom till jobbet. Dagen innan ÄP. Så får jag höra - en kollega har gått hem efter att ha spytt. Vinterkräksjukan är här. En halvtimme senare går nästa.

Jag fick panik. Jag hatar att kräkas, ja ingen gillar det väl, men jag har kräkfobi light. I vanliga fall hade jag blivit nojig, men idag blev jag i det närmaste handlingsförlamad. Tänk om jag blir sjuk, då blir det inget äggplock imorgon - det FÅR inte hända.

Jag gjorde det jag var tvungen att göra där och gick hem. Fortsatte jobba här och... ja det är klart det känns i magen. Som en klump. Mer åt solar plexus dock, så jag gissar på en orosklump mer än en vinterkräkklump.

Folk på jobbet måste verkligen tycka jag är knäpp, för jag blev verkligen förtvivlad. Måste skratta lite för mig själv och undra vad dom säger om mig när jag inte är i närheten.

6 kommentarer:

 1. Samma hände mig dagen innan min tilltänkta frysåterföring (som nu aldrig blev av, fast inte av den anledningen).
  Jobbar som förskollärare och ett barn blev magsjukt en kvart efter hon hade suttit i mitt knä och gosat. Jag blev nästan hysterisk och jätterädd. Svalde ner ca 15 vitpepparkorn, duschade och bad till högre makter att jag inte skulle bli sjuk.

  Jag förstår din panik. Mitt enda tips är vitpepparkorn, som jag har hört ska hjälpa till att döda bakterier i magen och tarmen. Har ingen aning om det hjälper på riktigt, men det skadar ju inte att prova :-).

  SvaraRadera
 2. Förstår paniken!! Tvätta händer och använd alcogel!!

  Håller tummarna för dig imorgon!!

  SvaraRadera
 3. Händerna är söndertvättade och i magen ligger tio vitpepparkorn! :o)
  m.

  SvaraRadera
 4. Jag håller både tummar och tår för att du ska slippa den hemska kräksjukan. Lycka till på ÄP i morgon!

  SvaraRadera
 5. Lycka till imorn!! Jag håller mina tummar. Kram

  SvaraRadera
 6. hoppas d gått bra idag gumman! *kramar i massor*

  http://smultronpastra.blogg.se

  SvaraRadera