måndag 22 december 2008

Testdag, IVF3

Tomten kom tidigt i år.

Trots att jag visste vad jag skulle titta efter var jag tvungen att läsa instruktionerna flera gånger innan jag vågade kika på testet. "Ett streck inte gravid, två streck gravid. Ett streck inte gravid, två streck gravid."

Två streck - gravid!

Tack, tack, tack och tusenfalt tack. Så oerhört tacksam, så fantastiskt lycklig. Nu hoppas vi allt vad vi orkar att det lilla grynet sitter rätt. Och sitter kvar.

17 kommentarer:

  1. Ett enormt stort JÄTTEGRATTIS!!!! Fantastiskt!

    SvaraRadera
  2. Men vilken fantastisk nyhet så här på morgonen. Grattis, det här är ni verkligen värda!!!

    SvaraRadera
  3. Åh herregud vad roligt!!!! Får tårar i ögonen...
    Ett STORT grattis till din fina julklapp!

    SvaraRadera
  4. fantastiskt, härligt, underbart!! ett stort stort grattis till er båda!!! låt det nu sitta rätt, och kvar. och ha en riktigt skön och lugn jul!!

    SvaraRadera
  5. Yeeeeeeeeeeeeeessssssssssssssss!!!!!!!

    Åh! Vad glad jag blir för er skull!

    Jättekram till dig, M.

    SvaraRadera
  6. Det är alldeles underbart!!! Stort Grattis!! Blir så oerhört glad för er skull!

    SvaraRadera
  7. Stort grattis till dig! Håller tummarna! (Har inte kikat in på ett tag, men något sa mig att göra det idag...) Världens bästa julklapp! Kram.

    SvaraRadera
  8. Det är ju fantastiskt M, GRATTIS!!!!! /Kramar z

    SvaraRadera
  9. Vilken lycka! Vilken julklapp! Vilken lättnad!

    Känslig som jag är sitter jag här och nästan lipar. Är så glad för din skull!

    Många kramar

    SvaraRadera
  10. Vilka fantastiska nyheter!!! Tredje gången gillt! Kul att det blev landstinget som fixade det till slut! Så bra att ni nu också har så många syskon i frysen! Hoppas att allt går vägen nu!! Åh så roligt! Kram och grattis

    SvaraRadera
  11. åååh gumkman!! äntligen! grattis så otroligt mkt! VILKEN JULKLAPP!!
    HIHI VAD GLAD JAG BLIR FÖR ER SKULL!

    http://smultronpastra.blogg.se

    SvaraRadera
  12. Jaaaaa! Underbart var ordet! Ett STOOOORT grattis från norr.

    SvaraRadera
  13. GRATTIS!!!! Åh så underbart och jag håller med, visst är det den bästa julklappen någonsin:) KRAM

    SvaraRadera
  14. Men åh! GRATTIS! Vad roligt! Du/ni låg någon dag före oss i våras (när ni fick negativt testresultat. Håller tummarna för att allt går bra och att det är din tur att sitta och pusta över en tung mage om åtta månader eller så. :-)

    SvaraRadera
  15. Stort grattis!! Vilket graviditetstest har du använt dig av?

    SvaraRadera
  16. Jag har läst lite här och lite här i dessa dagböcker. Nu ikväll följde jag IVF 3 som jag ju visste hade ett lyckligt slut och för att jag ville se om Om OM kanske kanske bara att jag lite lite... har samma symptom som du haft... Har nog aldrig förr känt efter så mkt HELA tiden. Man är helt sjukt inne i detta. Hur som... det jag ville säga var att när jag kom till det här inlägget så kom jag på mig själv med att le och bli alldeles tårögd och rörd. Fastän jag visste att jag skulle komma till det. Lyckligt!
    Åh - vad jag hoppas, jag hoppas så innerligt och JAG VET att vi i sånt fall har världens superduper tur om det funkar på 1a och dessutom fått korttidsbehandling och det är inget jag räknat med men jag vet hur jätte besviken jag kommer bli om det inte funkar. Känner redan nu att: jag orkar inte det!
    Fortfarande öm i brösten (men lite mindre än de första dagarna) och magen känns inte svullen och inget mer molande... blä! Vill inte.. Vill vara svullen och molande och ömmande... Jag är så RÄDD att det inte är något - men så känner jag efter ... jo, jag känner lite. Fan vad man kan lura sig själv. Nåväl. Vad är jag på? Dag 6... det är många många dagar kvar...
    KRAM
    JW

    SvaraRadera